Niels Poulsen

Menubar Logo Menubar  
Niels Poulsen

Niels Poulsen
Englandsvej 272, 3th
DK 2770 Kastrup

Tlf.: +45 2122 1539
Website: www.nipnet.dk
Email: niels.poulsen(@)nipnet.dkVision

Ordet "fotografi" stammer fra latin og betyder at "tegne med lys". Og lyset er et af mine vigtigste virkemidler, både når det stemningsfulde billede af brudeparret ved stranden skal optages og når virksomhedens tandhjul skal fotograferes til salgskataloget.

Mit speciale er at levere kreative visuelle løsninger, der ligger ud over det sædvanlige, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Jeg lægger ikke navn til fotografier, som jeg ikke kan stå hundrede procent inde for når det gælder teknisk kvalitet.

Jeg har mange års erfaring med digital optagelse og billedbehandling af fotos. Optagelserne foregår med professionelt kameraudstyr, de bedste objektiver samt mobilt studielysanlæg. Til scanning og digital billedbehandling anvender jeg professionelt software og farvekalibreret computerudstyr.


 

Mine specialer
Niels Poulsen

Fotografering
Pressefoto, bryllup, reception, barnedåb, konfirmation, events, sport, kultur, mode, reportage, fotojournalistik, dokumentar, virksomhedsportræt, arkitektur, interiør, kunst, turistattraktioner, industri, produktion, digital billedbehandling, scanning og billedrestaurering.

Reklamematerialer
Brochurer, tryksager, kataloger, kundemagasiner, flyers, plakater og præsentationer.

Hjemmesider
Webudvikling, webdesign, flash, webshops og programmering.

 

 
Menubar Menubar Menubar
© 2017 Niels Poulsen